Testat in Germania

Acasă Despre Efix Proiecte speciale Comunicare Contact

Protejează motorul

Protejează motorul

Protejează motorul

Un carburant de calitate inferioară poate afecta unele componente importante din motor și, în timp, poate influența buna funcționare a acestuia. Efectele folosirii unui carburant nepotrivit se reflectă în comportamentul de drum al mașinii dar și în buzunarul șoferului obligat să cheltuiască mai mult pe piese de schimb și reparații. În plus, toate acestea costă nervi și timp.

Carburanții Efix, de la Rompetrol, protejează motorul și, în același timp, îi protejează și pe șoferi de bătăi de cap și de cheltuieli în plus. Efix conține toți aditivii și compușii necesari pentru curățarea motorului și pentru protecția acestuia împotriva coroziunii și depunerilor. Un motor protejat de Efix funcționează la performanțe optime și consumă mai puțin.

Bazat pe o combinație optimă de aditivi și compuși activi, Efix curăță depunerile, protejează împotriva coroziunii, optimizează comportamentul motorului și asigură un consum redus. Calitățile acestui carburant și beneficiile pe care le aduce conducătorilor auto au fost confirmate de o serie de teste riguroase.

Toate acestea au că rezultat direct confortul și ușurința șofatului. În plus, se realizează o economie de timp și de bani pentru a evita drumurile repetate la service și se reduc cheltuielile pentru piese de schimb și pe aditivi.