Testat in Germania

Acasă Despre Efix Proiecte speciale Comunicare Contact

De ce Efix?

Efix este mai mult decât un carburant de calitate, este un carburant complet. Folosind o tehnologie de ultimă generație și bazat pe o combinație optimă de aditivi și compuși activi, Efix protejează motorul, curăță supapele și injectoarele, reduce consumul de carburant și crește perfomanța motorului.

Produsele Efix acționează pe întreaga perioadă de rulare a mașinii pentru a preveni acumularea de impurități și a proteja împotriva coroziunii și uzurii. Produsele Efix au fost proiectate special pentru a crește atât eficiența motoarelor moderne, cât și pentru a continua să ofere o bună funcționare a motoarelor mai vechi.

Gama de carburanți Efix este produsă la Petromidia, cea mai performantă rafinărie din sud-estul Europei și cea mai mare din România. Calitatea produselor Efix este verificată constant din punctul de extracție și până ajung la pompă. Produsele Efix sunt testate și internațional – în perioada septembrie 2013-ianuarie 2014, carburanții Efix au fost testați în Laboratorul Centrului de competență pentru combustibili și lubrifianți din Germania.

Toate produsele din gama Efix respectă normele Euro 5 de poluare, fiind carburanți din ce în ce mai performanți și cu un impact tot mai mic asupra mediului.

Produsele Efix pot fi găsite în peste 1.100 puncte de distribuție de carburanți deținute și operate de către grupul KMG Rompetrol în țări precum România, Georgia, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Franța și Spania.
Gama de produse disponibilă pe care o găsiți în stațiile Rompetrol este:
• Efix Benzină 95
• Efix Motorină 51
• EfixS Benzină 98
• EfixS Motorină 55