Testat in Germania

Acasă Despre Efix Proiecte speciale Comunicare Contact

Creşte performanța motorului

Creşte performanța motorului

Creşte performanța motorului

Efix crește performanța motorului.

Carburanții Efix reprezintă un element esențial, necesar mașinii pentru a atinge performanțele maxime. Indiferent de configurația mașinii tale, ai posibilitatea de a alege varianta de carburant cea mai potrivită pentru tine.

Benzina Efix asigură o creștere a performanțelor automobilului, a randamentului și fiabilității motorului. Prin cifra cetanică ridicată, Efix oferă o pornire ușoară a autovehiculului, o funcționare uniformă la relanti și fără vibrații în regim de turație mare, precum și o reacție mai rapidă a motorului în condiții solicitante - depășiri, urcarea pantelor, încărcătură mare.

Prin gradul ridicat de puritate, carburantul Efix asigură o ardere completă, o putere calorică mare și implicit, o reducere a uzurii motorului.

Motorina Efix, cu o cifră cetanică de 55, semnificativ mai mare decat în €‹mod normal, permite o combustie internă mai puternică, care are ca efect un proces de ardere mai eficient al carburantului. Astfel, motoarele diesel consumă mai puțin combustibil, în timp ce oferă un plus de putere.